• Nå blir det enklere å være strømkunde

  I februar settes den norske Elhuben i drift. Elhub er en nasjonal datahub, og inneholder data om alle strømkunder i Norge og deres målepunkt. Denne har både kunde, netteier og kraftleverandør tilgang til.

 • Strømkunden må betale for manuell avlesing

  Strømkunder som får fritak for automatisk strømmåling, må betale den ekstra kostnaden det medfører å lese av måleren manuelt. NVE antyder et gebyr mellom 500 og 2000 kroner per år.

 • NVE presiserer om fritak

  NVE presiserer kravene til fritak for AMS-måler i et brev som blant andre Nordkraft Nett har mottatt.

 • Unødig usikkerhet rundt helsefare og personvern

  NVE har pålagt nettselskapene å installere nye automatiske målere hos alle nettkunder innen 1. januar 2019. De siste ukene har debatten igjen blusset opp rundt datasikkerheten og om personvernet blir tilstrekkelig ivaretatt. Fra andre hold blir det også stilt spørsmålstegn ved de helsemessige farene rundt stråling fra de nye målerne.

 • Et smart system

  Tage Karlsen

  For tre år siden markerte vi vårt 100-årsjubileum. Denne gang står vi foran den største moderniseringen av strømnettet siden 1913.

 • Fordelene

  Gøril Olsen og Stian Eklund viser nye målere

  Hva er fordelene med nye målere? Finn svarene her.

 • 12 000 Nye målere

  Gøril Olsen og Stian Eklund viser nye målere

  - Hver eneste strømmåler, i hus, hytter og bedrifter, skal byttes ut de neste par årene. I Nordkraft Nett sitt område, som består av hele Narvik kommune samt Veggen i Evenes kommune, er det ca. 12 000 målere som skal byttes ut før 2019.

Postadresse:
Nordkraft Nett AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft Nett AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no