• Tommel opp for videre fusjonsprosess

  Pressemelding: Hålogaland Kraft og Nordkraft har passert en viktig milepæl på veien til en mulig fusjon. Eierne i de to kraftselskapene har sagt seg fornøyd med det som er gjort så langt og har tro på at slagordet «Sterkere og smartere sammen» kan bli en realitet fra 1.1.2021.

 • Hyttestrøm Bjørnfjell

  Da Nordkraft Nett overtok flere nettstasjoner på Bjørnfjell fra Bane NOR, åpnet det for å koble flere av hyttene i området til strømnettet.

 • Når steinras tar strømmen

  Steinras Skjomen

  Like før klokka fire natt til søndag gikk alarmen hos Nordkraft Nett. Flesteparten av nettkundene i Skjomen var uten strøm. Årsaken var et steinras på Elvegård, der høyspentlinja som gir strøm til Skjomen går.

 • Bygger linje på hjemmebane

  Nordkraft-montører bygger ny høyspentlinje i Kjeldmarka. Foto: Michael Ulriksen

  Etter mer enn 60 års drift takker høyspentlinja som går gjennom Kjeldmarka for seg. Den erstattes av en helt ny, som også får bedre kapasitet. Hele jobben gjøres av våre ansatte.

 • Ta en elsjekk hjemme

  Tilsynsinspektør Erik Strømsnes Rystad på hjemmekontor

  I disse dager sitter hundretusener av nordmenn hjemme. Selv om Eltilsynet ikke kommer på hjemmebesøk i denne perioden, er det viktig å ta elsikkerhet på alvor. 

 • Korona: Vi sikrer trygg strømforsyning

  Linjeoppgradering Kjeldmarka. Foto: Michael Ulriksen

  Nordkraft gjør nødvendige tiltak for å hindre koronasmitte. Samtidig må vi opprettholde strømforsyningen - sørge for at alle har lys i pæra.

Postadresse:
Nordkraft Nett AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft Nett AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no